+31 6300 86 553 info@celebritystables.com

Training van uw paard

We trainen paarden op ieder niveau, vanaf goed zadelmak tot en met 1.60 m niveau. Het belangrijkste is dat ieder paard de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Zadelmak maken kan maar een keer goed, daarom laten wij dit over aan specialisten, zodra het paard er klaar voor is nemen wij de verdere opleiding graag over. Wij hebben diverse adressen waar uw paard zadelmak gemaakt kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over over onze werkwijze? Of wil je kennis met ons maken? Wij komen graag met je in contact.

Ruitertraining

Een paard kan niet zonder goede training maar dit is niet minder belangrijk voor de ruiter/amazone die er op zit. De trainingen vinden plaats op onze accommodatie in Boijl of op een eigen locatie. Wij denken bij onze training aan de lange termijn doelen, echter het welzijn van de paarden staat met stip op nummer 1. Naast de dressuur/springtraining thuis is het ook mogelijk om te begeleiden tijdens (internationale) concoursen. Een goede planning is belangrijk om het allerbeste naar boven te halen in zowel jezelf als je paard, hier helpen wij graag mee en hebben contacten met een coach die ook hierin kan begeleiden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij vertellen je hier graag meer over.

Lymfedrainage

In 2016 is Ilona begonnen met de basisopleiding Manuele lymfedrainage (MLD) bij de Blauwe Hengst. De behandelingen hebben effect op het lymfesysteem wat bijdraagt aan een goed herstel na inspanning en/of blessure. Onze paarden zullen, na onderzoek van een dierenarts, regelmatig een behandeling krijgen om hen op deze manier te ondersteunen tijdens hun opleiding. In het kort staat op www.paardenlymfedrainage.nl MLD als volgt omschreven:

MLD kan ingezet worden om een groot aantal ziektebeelden te behandelen en herstel te ondersteunen. Doordat lymfe drainage invloed heeft op meerdere orgaansystemen is het breed inzetbaar. Lymfe drainage wordt door de meeste paarden als zeer prettig ervaren.

Lymfedrainage voor uw paard?

Wil je weten wat lymfedrainage voor uw paard kan betekenen? Wij komen graag met je in contact.

Wij komen graag met je in contact

Kennismaken? Een rondleiding door onze stallen? Of heb je alleen een vraag? Laat je bericht achter via het onderstaande formulier of bel ons op telefoonnummer +31 6 300 86 553

Translate »